Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Calibra

A Calibra-nak a kedvencek jelentenek mindent!
Mi a Calibránál (a legjobb barátok, a családtagok, a haverok és a munkatársak) rengeteg időt töltünk kedvenceinkkel, legyen szó munkáról vagy szabadidőről. Számunkra a kutyád vagy a macskád egészsége a legfontosabb, így a kedvencek a legjobb motivációnk, akárcsak a tanácsok és a kritikák.

A Calibra márka egy fontos és sikeres fejlesztés eredménye. Jelenleg a márka szuper prémium, prémium és jutalomfalatok termékeket kínál. Büszkék vagyunk továbbá, hogy kizárólagosan állatgyógyászati célra fejlesztett terméket is kínálunk, amely a legmagasabb minőségi elvárásokat teljesíti. 
Mi a Calibránál büszkék vagyunk, hogy napjainkban mintegy húsz országba jutnak el termékeink szerte a világon, valamint a partnereink ugyanazokat az értékeket képviselik és ugyanazt az elkötelezettséget mutatják, mint Mi a 90-es évek óta Brünnben. Meggyőződésünk, hogy továbbra is kiváló minőségű termékeket fejlesztünk, most már világszinten!


A Calibra márka
A márka indításának ötlete 2001-ben merült fel. Habár az ötlet nem tekinthető egyedinek, a különbséget egy konkrét cél jelentette. A kedvencek gondozása és egészsége  mindig a legfontosabb volt számunkra és ezt az alapítók konkrét célként fogalmazták meg. Mivel sokféle olcsó termék érhető el kedvező áron, a minőségre összpontosítunk a kedvencek hosszú és egészséges életének biztosítása céljából.
Mindez köszönhető a táplálkozási szakértők, labor specialisták, gyakorlati tapasztalattal bíró állatorvosok, technikusok, gyártási szakemberek és tervezők összehangolt munkájának. A kiegyensúlyozott Calibra termékek a brünni, a bécsi és a berlini állatorvosi egyetemek, valamint a cseh fejlesztők, továbbá a laboratóriumok szerves munkáját is magukba foglalják.